ŞANLIURFA / HALİLİYE - Ulubatlı Hasan İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Rehberlik servisi tarafından 8. Sınıflara Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Sistemi Tanıtım Sunumu anlatıldı.

Şbt

"Kendi hak ve sorumluluklarının farkında olur."

Şbt

Öğretmenlere yönelik mesleki deformasyonu azaltmaya yönelik çalışma yapıldı.

Şbt

Ulubatlı hasan Ortaokulu Öğrencileri Arasında Futbol turnuvası Düzenlendi.

Şbt

Işığın yayılması ile ilgili olarak ‘Her yöne yayılan ışık’ adlı bir etkinlik yaptık.

Biz bu etkinliğimizde karton kutu içerisine elektrik devresini yerleştirdik.Kutunun her tarafından delikler açtık.Bu deliklerden yayılan ışığı gözlemledik.Etkinliğimiz sonucunda ışığın her yönde ve doğrusal yayıldığını gördük.

Şbt

Okulumuz öğrencileri sınava hazırlık için deneme sınavı yapıldı.

Şbt

Okulumuz öğrencilerinin kendi emekleri ile hazırladığı geleneksel gölge oyunumuz olan Hacivat ile Karagöz etkinliğimizi severek ve eğlenerek icra ettik.

Ock

Okul başarısında Veli'nin rolü ve çocuklara verimli ders çalışma konusunda yardımcı olmaları için velilere rehberlik servisi tarafından bilgilendirme yapılmıştır.

Ock

Başarıyı artırmak ve teşvik etmek amacıyla yapılan aylık sinema etkinliği yapıldı.

Ock

2023-2024 eğitim-öğretim yılı Birinci dönem sonu 15-19 Ocak arası etkinlikleri (Bilgi yarışması, Kitap Okuma Saati, Kelime Oyunu, Kuran-ı Kerim'i güzel okuma yarışması, Resim Saati, Oyun Saati, Hızlı kitap Okuma yarışması, Hitabet Yarışı, Mas Güreşi ve Film Etkinliği) yapılarak güzel bir dönem sonu çalışması yapıldı.

Ara

Okulumuzda yapılan aylık deneme sınavı öğrencilerimiz katılım sağlandı.

Ara

5-6-7-8. Sınıflara verimli ders çalışma konulu seminer çalışması rehber öğretmenlerimiz tarafından yapıldı.

Ara

Sosyal, Kültürel ve Sportif Faaliyetler kapsamında düzenlenen sinema etkinliğine katılım gösterildi.

Ara

Sınav stresini azaltmaya yönelik rehberlik çalışması rehber hocamız Firdevs ŞENGÜL tarafından öğrencilere seminer verildi.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk vefatının 85. yıl dönümünde bıraktığı emaneti muasır medeniyetler seviyesine çıkarma gayesi için çabalayan öğrencilerimiz tarafından sevgi ve minnetle anıldı.